Projekt OrtoFLEX na predstavljanju u MZOS-u

Projekt OrtoFLEX na predstavljanju u MZOS-u

U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta u petak, 14. lipnja, svečano je predstavljeno 19 novih ugovora koje su u sklopu projekta “Fond za ulaganje u znanost i inovacije, faza II.” potpisala visoka učilišta i javne znanstvene organizacije u Republici Hrvatskoj.

Najviše (četiri) projekata dobio je Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu dobio je četiri projekta, a među dobitnicima su i zagrebački Šumarski, Agronomski i Veterinarski fakultet, zatim sveučilišta u Splitu, Rijeci i Zagrebu, Strojarski fakultet u Slavonskome Brodu, Veleučilište “Marko Marulić” u Kninu, Institut Ruđer Bošković te Državni hidrometeorološki zavod iz Zagreba.

Predstavljanju su prisustvovali i voditelji projekta prof. dr. sc. Pero Raos i doc. dr. sc. Tomislav Galeta sa suradnicima.

Više o predstavljanju projekta pročitajte u članku na portalu Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta te na portalu Fonda za ulaganje u znanost i inovacije (SIIF).

Tags